Home English Italian Espagnol Deutsch Francais Romanian

Sfaturi Inchirieri Auto

Descoperiti firme de inchirieri masini la preţuri reduse în Europa cu cele mai bune servicii si treturi de rent a car. La Rent a Car Bucuresti tarifele includ asigurare si kilometraj nelimitat. Cautati online masina si pretul prin selectarea destinaţiei dumneavoastră în Europa.

read more >>
Rent a Car Europa - Închirieri maşini: Informaţii complete despre tarife, rezervari online, locatii de închiriere, parcului de vehicule şi oferte speciale.

read more >>

Conditii Inchirieri Masini

- Fara penalizari pentru modificări şi anulări
- Kilometraj nelimitat şi taxe aeroport deja incluse în preţ
- Un rezervor de benzină pentru inchirieri auto in Bucuresti si in toata Romania.
- Până la trei soferi suplimentari
Solicitati o oferta de rent a car gratuit şi fără obligaţii, pentru a descoperi pretul final. La masini de inchiriat in Bucuresti sunt incluse kilometraj nelimitat, taxe locale si TVA-ul, 24 de ore de asistenţă rutieră, asigurare, şofer, fara franchisa pentru daune.

read more >>

Tarife Inchirieri Auto

Compara tarifele de inchiriere masini si rezervati la cele mai mici preturi.
Cauta oferte de inchirieri auto in aeroportul Baneasa pentru destinatia dvs. şi a afla de unde sa inchiriati masina ta la cele mai bune preturi. Pe situl nostru de rezervări si închirieri auto veţi găsi cele mai bune propuneri, să circuli liber şi să te bucuri de beneficiile de mobilitate pe care numai o maşină inchiriata poate garanta pentru călătoria dumneavoastra.

read all testimonials >>
NativePges.Com © 2010